Forventninger til pårørende

På Baeshøjgård er vi afhængige af, at pårørende hjælper hvor det er muligt. Det er eksempelvis nødvendigt at pårørende tager sig af alt vedrørende indflytning på Baeshøjgård.

Har man behov for ledsagelse til lægebesøg, øjenlæge eller lignende har vi brug for at pårørende ledsager. Skulle dette ikke være muligt, kan ydelsen købes af os. Dette betyder, at pårørende altid kontaktes ved akut og planlagt lægebesøg. Kan man som pårørende ikke ledsage til en akut tid, ledsager vi uden beregning, hvis det vurderes at ledsagelse er nødvendig. Ved planlagte lægebesøg vil pårørende blive kontaktet i god tid, så tiden evt. kan ændres. Er det fortsat ikke muligt at ledsage, kan ydelsen købes af os. Ledsager vi, kan det være nødvendigt, at privat bil benyttes, da bestilt kørsel kan strække sig over mange timer. I så fald betales udover timebetaling for antal kørte km efter gældende takst, medmindre man er tilmeldt busordningen.

Ved arrangementer hvor pårørende har mulighed for at deltage, er det ligeledes nødvendigt at der hjælpes til. Det kan være påklædning, at følge til festen, servering og anretning af mad under festen, ligesom vi meget gerne ser pårørende på dansegulvet.

Vi synes, at familien er et aktiv