Aktiviteter i dagcentret

Godt humør og kreativitet præger hverdagen når brugere og frivillige slår sig løs. Vi laver bl.a. kort og smykker, og vi maler, sylter, bager, spiller kort, snakker, strikker, ser film og meget mere.

Du kan medbringe dit eget håndarbejde/hobby eller du kan bruge af de ting, som vi har i dagcentret. Det er gratis at komme her, der skal dog betales for de materialer, der anvendes til eget forbrug.

Dagcentret er et sted for inspiration og kontakt. Vi lægger vægt på en god og venlig atmosfære, som du selv er med til at skabe.

I caféen ligger der et puslespil, som er et fællesprojekt. Det betyder, at alle er velkomne til lægge brikker, så vi sammen får lagt puslespillet. I caféen finder du også vores salgsbod, hvor brugerne sælger deres håndarbejde, smykker, kort, gele, syltetøj og andet godt.

Når der er interesse for at se en film, tager vi i Vig bio.Alle selvhjulpne seniorer kan melde sig til disse arrangementer, som annonceres i Baeshøjgårdposten og i dagcentret. Så hvis du har lyst til at se en god film i selskab med andre, så kig forbi dagcentret, og hør hvilken film der er på "plakaten"

Du kan deltage i krop og bevægelse hos Pia hver onsdag kl. 10.30.